Over ElektroZen

Elektro-Zen, your key to elektromagnetic wellbeing

De gezondheidswereld geraakt er meer en meer van overtuigd dat een chronische blootstelling aan Elektro-Magnetische straling schadelijk kan zijn voor het menselijk lichaam.

Heeft u ook last van chronische problemen zoals minder diepe slaap, frequente hoofdpijn, stemmingswisselingen of hogere stress gevoeligheid, ... ? Zoekt u naar een meer harmonieuze werkomgeving voor uw bedienden ? Wil u uw klanten of patiënten een meer rustige omgeving aanbieden? Zoekt u naar een rustige en gezonde slaapomgeving voor uw baby?

Misschien kan een vermindering van de elektro-magnetische straling een antwoord bieden.

Door de intense 'elektrificering' van onze woon, leef of werkomgeving, worden we zonder het te willen blootgesteld aan elektromagnetische straling.

ElektroZen wil u een antwoord op bieden door oplossingen aan te reiken die u toelaten om uw habitat of werkomgeving meer harmonisch te maken naar elektro-magnetische straling toe.

Vanuit een gezondheidsvisie gecombineerd met een wetenschappelijke aanpak wordt de elektromagnetische straling binnen uw woon of werkomgeving bestudeerd en worden oplossingen aangrereikt om deze straling te verwijderen of te verminderen.

Onze bewezen aanpak reduceert drastisch de elektromagnetische straling in uw leef- of werkomgeving en garandeert U een beter welzijn.

Elektrosmog Elektrostress EHS Elektro Magnetische straling elektromagnetische straling EMC

GSM straling Electrostress stress immuunsysteem GSM straling UMTS Wifi DECT Bioinitiative

zak water verhitting kanker baby  ziekte gezondheid zorg ontspanning