Audit van uw toekomstige woning

U bent op zoek naar een nieuwe woning? Verzeker u ervan dat binnen uw selectieproces van uw nieuwe woning ook aandacht besteed wordt aan het elektro-magnetische milieu. Nu heeft u geen excuses meer om te stellen dat de straling komt doordat uw huis niet de geschikte architectuur heeft.

Electro-Zen helpt u en ondersteunt u in het meten van de bestaande elektro-magnetische straling in uw (mogelijke) toekomstige nieuwe woning. Bent u op zoek of heeft u reeds beslist, wij zullen onze agenda aanpassen om samen met u een 'goedkeurings' bezoek uit te voeren en uw raadgevingen aan te brengen die de bestaande straling kan verminderen of verwijderen.

Indien de electriciteitsinstallatie moet vernieuwd worden is dit de ideale gelegenheid om dit uit te voeren volgens onze richtlijnen om een zo laag mogelijke straling te bekomen.

Indien de ramen moeten vervangen worden, helpen we u om het juiste type te kiezen dewelke sowieso reeds heel wat straling tegenhoudt. We werken samen met firma's die hierin kwaliteitsramen leveren aan een aantrekkelijke prijs.

Binnen een nieuwe woning die eventueel gerenoveerd moet worden, zijn er veel meer mogelijkheden om de straling te isoleren op een efficiënte manier vergeleken met een bestaande woning, waar u reeds woont.