Audit van de baby-, kinder- of studentenkamer

Heeft u een baby die veel huilt, onrustig is of slecht slaapt? Slaapt u kind slecht of is het hyperkinetisch? Wil u nog een riskofactor uitschakelen voor wiegedood?

Uw baby of kind verdienen de grootste aandacht. Baby's of kinderen zijn meestal de meest eerlijke 'patiënten', daar ze onbevooroordeeld zullen reageren op een verandering binnen hun leefomgeving. Een reductie van de electro-magnetische velden rondom hen zullen snel een impact geven. Meer doorslapen, minder huilen, een rustig kind is het gevolg.

De baby - ,kinder- of studentenkamer heeft de grootste aandacht nodig. Een lichaam in volle groei heeft er alle belang bij om in een harmonieuze omgeving te vertoeven. Daar uw kind hier de meeste tijd doorbrengt, is dit uiterst belangrijk dat deze ruimte elektromagnetisch gezuiverd wordt.

Elektro-Zen zal vooral een analyse uitvoeren van de elektrische velden gegenereerd door uw elektrische huisinstallatie. Indien er ook hoogfrequentbronnen aanwezig zijn, zullen deze uiteraard ook opgemeten worden.

Een zuivere ruimte betreffende elektro-magnetische straling zal zeker de gezondheid van uw baby of kind verbeteren.

Elektro-Zen zal u helpen om oplossingen aan te brengen in functie van uw budget. Dit kan gaan van het 's nachts uitschakelen van bepaalde circuits tot het plaatsen van een automatische netsensor.

Na de audit ontvangt u een rapport met enkele richtlijnen over hoe de straling te verminderen. Eventueel helpen we u ook bij de implementatie.